Делян Пеевски от Разград : Местните избори са тест за структурите на партията. Общините на ДПС ще имат цялата ни подкрепа

Местните избори са тест за структурите на партията, защото общините, управлявани от ДПС ще имат цялата ни подкрепа за да се подобри значително качеството на живот на хората в тях. С този ангажимент Делян Пеевски подкрепи активистите на Движението за права и свободи.

Съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски посети Разград, където проведе срещи с кандидатите за кметове, общински съветници и кметове на кметства от областите Разград и Русе.

Той обсъди с тях проблемите на общините от региона, както и актуалната обстановка, в която протича предизборната кампания.

В срещата участваха кандидат кметове от област Разград и Русе на община Завет - Ахтер Велиев, Исперих - инж. Белгин Шукри, Кубрат - Алкин Неби, Лозница - Севгин Шукри, Разград - Хабибе Расим, Самуил - Джевдет Азис, Цар Калоян - Дауд Аляовлу, кандидат кмета на Вятово - Мехмед Мехмед, община Русе - Айдоан Джелил, Областният председател на ДПС Русе - Дауд Ибрям, областният председател на Разград - Мехмед Салим.

Да подкрепят колегите си в Разград пристигнаха зам. председателят на НС Филиз Хюсменова, зам.-председателя на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.- председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, народните представители Ализан Яхова, Ихсан Хаккъ, Ертен Анисова и дългогодишният депутат д-р Хасан Адемов, областният на председател на ДПС Добрич - Ердинч Хаджиев, кандидат кмета на община Крушари - Илхан Мюстеджеб, кандидатът за кмет на община Белица - Радослав Ревански и областният председател на ДПС Шумен - Айсел Руфад.

Съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски посети Районното мюфтийство в Разград и джамията “Ахмед Бей” и паметника на културата от национално значение джамията “Ибрахим Паша”, черквата “Св. Николай Чудотворец” и новостроящия се православен храм “Св.Цар Борис - Михаил Покръстител”. /БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон