Пеевски от Търговище: Очаквам пълна мобилизация на изборите в неделя, залогът е доверието на нашите избиратели

Очаквам пълна мобилизация на изборите в неделя, защото залогът е доверието на нашите избиратели. Искам да действате спокойно и със самочувствие, тъй като много работа ни чака след това за повишаване на благосъстоянието на хората от нашите общини. Така съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски се обърна към кандидатите за кметове, общински съветници и кметове на кметства от област Търговище.

Той обсъди с тях основните теми, които са проблем в региона, свързани със създаването на по-добри условия на живот, привличане на инвеститори и подобряване на бизнес средата и инфраструктурата, така че младите хора да останат да живеят и се реализират в родните си места. Пеевски се ангажира с пълната подкрепа на национално ниво за реализацията на тези политики.

В срещата участваха кандидат кметът на Антоново - Хайредин Мехмедов, на община Омуртаг - Алкан Хабил, Опака - Гюнер Ашимов, областният председател на ДПС Търговище - Хамди Илиязов, кандидати за общински съветници и кметове на кметства.

В Търговище бяха още зам.- председателят на НС Филиз Хюсменова, зам.- председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, народните представители Джейхан Ибрямов, Ализан Яхова, Ертен Анисова, Имрен Мехмедова - член на ЦОБ. областният председател на ДПС Добрич - Ердинч Хаджиев, областният председател на ДПС Шумен - Айсел Руфад, кандидат-кметът на община Белица - Радослав Ревански и община Русе - Айдоан Джелил.

По-рано Делян Пеевски посети храма “Св. Йоан Рилски” и районното мюфтийство на Търговище, където се срещна с районния мюфтия Ариф Мехмедов. /БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон