Георги Георгиев: ПП-ДБ не правят разлика между институциите

Депутатът от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев отхвърли като неверни твърденията на своя колега Богдан Богданов от ПП-ДБ за назначения в местната власт.

"Налага се да опровергая поредната лъжа на ПП-ДБ, в която се твърди, че е назначен нов главен секретар в Община Пловдив. Това не е вярно", заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев, предаде репортер на БГНЕС.

Главният секретар на Община Пловдив е същият от десет години”, каза Георгиев и помоли ПП-ДБ да правят разлика между институциите и след това "да се упражняват пред медиите".

Георгиев подчерта, че всяко ръководство може да избира ръководните кадри, с които иска да работи. Той припомни, че чистката в Столична община на кмета Васил Терзиев е довела до уволнението на 330 служители  в цялата общинска администрация.

"Говоря за счетоводители, дори за чистачката в общината. Това е политическа чистка, която струва на софиянци 1.5 млн. лева. Само до тук”, каза Георгиев и добави: "Виждате какъв е резултатът - зациклили проекти и безобразие при управлението на града". | БГНЕС 

Последвайте ни и в google news бутон