Саша Илич: Мисля, че сме на правилния път

Мисля, че сме на правилния път. Това заяви старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след последната контрола по време на летния подготвителен лагер в Австрия. "Армейците" победиха местния отбор ВШГ Тирол с 2:1 с гол в 90-та минута.


"Доволен съм, защото завършихме един много тежък подготвителен цикъл. Бях убеден, че ще е тежко за играчите в този конкретен двубой, защото много работихме през последните седмици. Има неща, които трябва да подобрим, но като цяло съм доволен. Няма как да сме свършили цялата работа. Предстои ни работа, но първенството не ни чака. Трябва да сме готови физически и да продължим да се подобряваме във всеки един момент. Мисля, че сме на правилния път. Имаме играчи, които се справят достатъчно добре, прогресират и това е пътят за нас", започна той.

"Никога не мога да бъда напълно доволен от селекцията. Не можахме да използваме някои от новите попълнения. Назон имаше ангажименти с националния си отбор и не е провеждал подготовка с нас. Тепърва тези играчи, които се присъединяват към нас, трябва да работят усилено, защото не сме работили с тях. Ясно е, че Кордоба е разлика за нас. Той игра през целия сезон за бившия си отбор. Естрада физически не е готов, но малко по малко ще стигне дотам, докъдето искаме. Въпросите (б.ред - за селекцията) са към ръководството на клуба. Добре дошли са (б.ред - Никола Илиев и Данило Асприля), защото са качествени играчи. Имаме 5-6 млади футболисти, които са с нас. Като широчина на състава сме ОК към момента", допълни сърбинът по отношение на селекцията.

"Не мога да кажа за Назон. И това е в юрисдикцията на ръководството. Има млади играчи, не само един, всички ми харесаха. Те затова са в състава и водят подготовка с нас. Много работят. Марк-Емилио Папазов е само един от всички. Жабов и Илиан Антонов се трудят много", каза още Илич. /БГНЕС

Категории: