Мъж уби жена и се самоуби в Бургас

Убийство и самоубийство в Бургас. Полицията подозира, че млад мъж е убил жена си пред 4-годишното дете на двойката. Жертвата е 32-годишна, тялото ѝ е открито в парк в комплекс "Славейков", предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Минути след деянието мъжът тръгнал към съседен жилищен комплекс, качил се на покрива на блок и се самоубил. Образувано е досъдебно производство.

В двойката е възникнал семеен скандал, тъй като тя е искала да го напусне. Той се появил с нож и прерязал гърлото ѝ. След това изоставил тялото на жена си и 4-годишната им дъщеря, която е в шок. С нея тепърва ще говори психолог.

В 18:02 ч. на телефон 112 е получен сигнал от гражданин, че е намерил дете - момиченце на около 4 години пред църква Св.Троица в парк Изгрев, ж.к.Славейков. Детето казва, че родителите му са се скарали и го изоставили.

В 18,04 часа друг гражданин подава сигнал, че зад същата църква лежи жена в безпомощно състояние цялата в кръв. Жената починала, като е констатирано, че има прободна рана в областта на врата. Установена е и самоличността й и свидетели, които заявяват, че мъжът на убитата я е намушкал с нож и е избягал.

В 18,08 часа постъпил сигналът за скочил мъж от бл.10, вх.3 в ж.к. Славейков. Установена е самоличността му - 35 годишен бургазлия, живеещ на семейни начала с убитата жена. I БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон