Левски продаде Рикардиньо в Чехия

Левски трансферира нападателя Рикардиньо в чешкия Виктория Пилзен, съобщават двата клуба. Бразилският голмайстор подписа договор за три години.

Рикардиньо направи своя дебют със "синята" фланелка на 11 февруари 2023 година срещу Черно море. За Левски записа 56 мача и отбеляза 20 гола във всички турнири.

"Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на ПФК Левски благодарят на Рикардиньо за високия професионализъм, всеотдайността му и прекрасните мигове със синия екип и му пожелават много здраве, лични и професионални успехи", написаха от "Герена".

Самият Рикардиньо обяви: "Много съм щастлив, че играх тук! За мен беше огромно щастие да нося тази фланелка с номер 9, който е толкова важен за мен и тима, че бях част от клуба. Искам да благодаря на целия отбор, на всички служители, на всички играчи, които бяха тук с мен, на всички фенове. За мен беше огромно удоволствие, винаги съм бил много добре приет тук и сега е време да поема в търсене на нови предизвикателства. Прекрасно се, заедно сме. Само Левски! Довиждане, не сбогом“. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон