Генчев: Притеснително е, че във втори пореден мач не вкарваме гол

Левски направи нулево равенство с Арда в контролна среща.

Треньорът на Левски Станислав Генчев обяви, че не е доволен от резултата в мача с Арда, въпреки че става въпрос само за контролна среща. "Сините" направиха нулево равенство с кърджалийци, като отново не се разписаха, след като завършиха 0:0 и с Черно море по-рано през седмицата.

"Резултатът не е добър. Има неща, от които съм доволен, но и такива, от които не съм. Във втори пореден мач не успяваме да вкараме гол, което е притеснително. Имахме достатъчно голям брой положения, от които можеше да се възползваме. Явно там трябва да хвърлим повече усилия, защото Левски дори в един мач да не вкара гол е притеснително, а сега вече са два поредни", започна Генчев.

"Положително е, че не допускаме попадения. Левски трябва да играе атакуващо и да вкарва голове. Мен ме интересува резултатността. Със сигурност проверката беше полезна. Чисто физически трябва да напредваме от мач на мач. Има неща, в които напредваме, но бавно. Иска ми се да се случва доста по-бързо. Днес държахме по-висок ритъм, но чисто тактически сме на същото ниво, не сме направили крачка напред от предния мач", продължи треньорът.

"В Левски няма резерви и титуляри. Всяка една тренировка е шанс за играчите да се доказват. Всяка минута в приятелските срещи трябва да се използва от тях, за да се борят за титулярно място", завърши наставникът на "сините". | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон