Дуа Липа с невероятно шоу на фестивала Гластънбъри

Попзвездата Дуа Липа за първи път в кариерата си застана начело на фестивала Гластънбъри с амбициозно и динамично представяне, което беше изпълнено с хитове от началото до края.

Тя се качи на сцената на Pyramid малко след 22:00 ч. и започна с безупречно изпълнение на пет песни: Training Season, One Kiss, Illusion, Break My Heart и Levitating, съобщи Би Би Си. 
Липа изпълни 15 хита от Топ 40, сред които Don't Start Now, Physical и New Rules, както и съвместните си песни с Елтън Джон (Cold Heart) и Марк Ронсън (Electricity).
Странно е обаче, че тя не избра да изсвири своя Барби хит Dance The Night, който беше оставен за видео интерлюдия по време на една от петте смени на костюмите на звездата.
28-годишната певица дори отдаде почит на Shakespear's Sister, една от първите жени хедлайнери на Гластънбъри през 1992 г., като носеше тениска с обложката на албума им Hormonally Yours.
Попзвездата си спомни за един от първите си концерти, на който свирила пред 10 души, които дошли само защото им предложили безплатни напитки - и изглеждаше превъзбудена от това колко много е нараснала тази публика.
Почти 100 000 души гледаха сета, като феновете се простираха чак до Роумид - зона, която преди беше запазена за къмпингуващи, но която беше отворена през 2024 г., за да позволи на по-големи тълпи да стигнат до сцената на Пирамидата.
"Това е много, нали? Много, за да се възприеме", каза Липа. | БГНЕС 

Последвайте ни и в google news бутон