Добрев: С инфантилно поведение ПП-ДБ ни тласкат съзнателно в студената прегръдка на Изтока

В „Продължаваме промяната“ има инфантили и саботьори, а в „Демократична България“ са кибици. Това заяви депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, предаде репортер на БГНЕС.

Повод за коментара на Добрев са нестихващите през последните 10 дни коментари от страна на ПП-ДБ, че ГЕРБ и Бойко Борисов не могат да направят кабинет.

„Слушам внимателно колегите от ПП-ДБ в последните 10 дни и единственото, което чувам е "Ха-ха, Бойко не може да направи кабинет". Това е толкова инфантилно, че не знам как да го коментирам...Какво стана с безспорните приоритети? Еврозона, Шенген, ОИСР, ПВУ, Оперативни програми, икономически растеж, доходи, заетост, сигурност? Нито дума! Само "Ха-ха, Бойко пак ще провали мандата", заяви Добрев.

Според него това е признак на инфантилно поведение.

„Има инфантили в ПП, но не са всичките. Останалите са саботьори. Саботират европейското развитие на България. С нови избори наесен ни тласкат умишлено и съзнателно към студената прегръдка на изтока. Така, както гушиха този изток с милиарди от петрол, газ и други далавери в продължение на години“, предупреди Добрев и добави:

„А в ДБ са просто кибици. Те отдавна нямат позиция за нищо, нито поемат отговорност за нещо. Те са като в детската игра на криеница в "къщичка".

Делян Добрев сравни тежката политическа ситуация в страната със симптомите, които човек има преди да получи инсулт или инфаркт.

„Възраждане бяха първият симптом, Величие са вторият, наесен сигурно ще видим Меч, Щит, Рога, Копита... Единствено правителство сега на основата на безспорните приоритети може да ни спаси от предстоящия инсулт/инфаркт наесен“, подчерта Добрев. І БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон