Дерменджиев: Винаги съм разчитал най-много на екипната работа

Лудогорец ще изиграе четири контроли в Австрия.

Винаги съм разчитал най-много на екипната работа. Това заяви старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев, който говори на пресконференция преди старта на лятната подготовка на тима, предаде репортер на БГНЕС.

„Успехите на Лудогорец се дължат най-много на екипната работа. Това е изключително важно и през времето, в което аз работя в Лудогорец, винаги съм разчитал точно на това. Имаме четири контроли в Австрия. Като се приберем, ще изиграем една контрола тук. Времето ни за работа е изключително малко. Много тежка, много дълга година. Ние сме изиграли 58 мача. Знаете какво нещо е това да се изиграе един такъв сезон, каква е натовареността на играчите и какъв е тренировъчният процес“, започна Дерменджиев.

„Отборът е добре окомплектован. Имаме един играч, но ще има още. Имаме достатъчно играчи на всички постове. Ще вземем такива, които ще бъдат по-висока класа. Колкото по-късно дойдат играчите, толкова по-трудно се адаптират за първите мачове, но ние ще направим всичко възможно да ги приобщим към отбора, да свикнат с това, което играем ние и дано да успеем“.

„В момента пренасяме 6 момчета. Ще бъдат на лагера с нас. Искам отрано да свикнат с темпото на игра на първия отбор и след две или три години да бъдат готови за отбора. Много са талантливи. Много са надеждни и за това взехме решение те да бъдат с отбора. Няма лесен път. Всеки иска да бъде в Шампионската лига. Дано да имаме шанса да успеем“, каза още наставникът на разградчани по отношение на шансовете на „зелените“ в най-престижния европейски клубен турнир.

Лудогорец вече е договорил три от проверките на австрийска земя, като се търси съперник за 20 юни. На 23-и разградчани играят със Слован Братислава, а три дни по-късно се изправят срещу Санкт Гален. На 29 юни опонент на тима е Университатя Крайова. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон