Аня Тейлър-Джой блести с класически холивудски стил в Кан

Филмовият фестивал в Кан е в разгара си и открива сезон на филмови тържества и блясък на червения килим. Сред многобройните звезди, които украсяват събитието, Аня Тейлър-Джой привлича вниманието на премиерата на "Фюриоза: Сага за Лудия Макс".

Филмът, режисиран от Джордж Милър, е един от най-очакваните на фестивала, като в него Тейлър-Джой изпълнява главната роля, пише списание Elle.

На премиерата Аня Тейлър-Джой въплъти класическия холивудски блясък в спираща дъха рокля от висша мода на Dior по поръчка. Визията ѝ беше допълнително подчертана от изящни бижута на Tiffany & Co., които добавиха допълнителна елегантност към ансамбъла.

Филмовият фестивал в Кан, известен с празника на киното и модата, винаги е бил платформа за звездите да покажат своя стил. Тази година не е по-различна, а Тейлър-Джой е водеща в категорията. Нейната визия на червения килим е свидетелство за непреходното очарование на класическия холивудски блясък, доказвайки, че елегантността и изтънчеността никога не излизат от мода.

"Фюриоза: Сага за Лудия Макс" предизвиква шум не само заради звездния си актьорски състав, но и заради това, че е продължение на прочутата поредица за Лудия Макс на Джордж Милър. Филмът обещава да предостави същия интензивен екшън и визионерски разказ, които завладяха публиката в предишните части.

С продължаването на фестивала се очаква още звезди да се появят на червения килим, като всяка от тях ще внесе своя уникален стил в събитието. Зашеметяващата поява на Аня Тейлър-Джой на премиерата на "Фюриоза" поставя висока летва за модата на червения килим, като илюстрира магията и очарованието на филмовия фестивал в Кан. /БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон