Уил Смит изпълни новата си песен на наградите BET

Уил Смит се върна към музикалните си корени с дебюта на новата си песен "You Can Make It" на наградите BET. С участието на Fridayy и Sunday Service Choir Смит изпя рап песен, изпълнена с евангелски мотиви.

Изпълнението на Смит следва изненадващата му поява на Coachella през април, когато той се появи по време на сета на J Balvin за бурно изпълнение на песента си "Men In Black", която първоначално беше издадена във връзка с едноименния хит от 1997 г., съобщи Си Ен Ен. 
Новата музика на звездата от "Денят на независимостта" е първият му солов материал от повече от 5 години насам, като това е първото му голямо музикално издание след албума му "Lost and Found" от 2005 г.
През последните години Смит понякога си сътрудничи с други изпълнители, сред които Bad Bunny и Марк Антъни. През 2017 г. той пусна EDM сингъла "Get Lit", а също така издаде парчето "Light 'Em Up" с Шон Пол, което е включено в саундтрака на новия му филм "Лоши момчета": "Бойци": "Ride or Die".
Смит е четирикратен носител на наградата "Грами" в категорията за рап изпълнение както солово, така и като част от дует или група. Първата му награда е за песента "Parents Just Don't Understand" от 1988 г., която изпълнява заедно с DJ Jazzy Jeff.
Двойката печели и за песента си "Summertime" от 1992 г. Като солов изпълнител Смит печели „Грами“ за рап изпълнение през 1998 г. за "Men In Black", а след това и за "Gettin' Jiggy with It" през следващата година. | БГНЕС 

Последвайте ни и в google news бутон