Сторми Даниълс получи дарение на стойност 940 000 долара от свои поддръжници

Поддръжниците на Сторми Даниълс са събрали 940 000 долара, за да ѝ помогнат да се премести в сигурна къща, след като свидетелства срещу Доналд Тръмп.

Парите идват от онлайн кампанията GoFundMe, започната от приятел и бивш мениджър на актрисата от филми за възрастни. Даниълс наскоро разказа как поддръжниците на Тръмп са я бомбардирали с тормоз в социалните мрежи, включително със заплахи за изнасилване и убийство на дъщеря ѝ и други членове на семейството, съобщи „Гардиън“. 
"Станало е опасно за семейството ѝ и за домашните ѝ животни", написа организаторът на събирането на средства Дуейн Кроуфорд на страницата на кампанията, която си поставя за цел да достигне 1 млн. долара. 
"Сторми се нуждае от помощ, за да премести семейството си на място, където може да се чувства в безопасност и да живее според условията си.
"Тя се нуждае от помощ, за да може да продължи да плаща нарастващите такси, така че Тръмп да не спечели само защото джобът му изглежда безкраен."
Кампанията наречена "Стоя на страната на Сторми Даниълс" - която към 5 юли е събрала над 940 000 долара от около 17 600 дарители - следва ключовата ѝ роля за осъждането на Тръмп в края на май по обвинения във фалшифициране на бизнес документи. | БГНЕС 

Последвайте ни и в google news бутон