Стамен Белчев: Бяхме беззъби, играхме с мисъл за баража

Стамен Белчев

„Има още няколко дни, след последния мач ще бъде съобщено дали оставам треньор“, обяви наставникът на ЦСКА


„Неприятен резултат. Освен, че допуснахме ранен гол, не намерихме правилния път към вратата на Локомотив Пловдив. Ситуациите, които създадохме, бяха беззъби. Имам претенции към контрола на топката. Този мач го изиграхме с мисълта за предстоящия бараж в петък“, коментира треньорът на ЦСКА Стамен Белчев  след поражението с 0:1 от Локомотив Пловдив на „Лаута“ в мач от последния 35-ти кръг в efbet Лига. Наставникът на „червените“ призна, че все още не знае дали остава на поста и ще разбере след баража за класиране в Лигата на конференциите идния петък.

„Бяхме разкъсани, когато Локомотив владееше топката и оттам дойде предимството за противника. Щеше да е съвсем различно, ако имахме нападател. За съжаление с това разполагаме и се надявам да се справим с наличните състезатели“, каза още той.

На въпрос дали за него е ясно кои футболисти трябва да останат в ЦСКА и през следващия сезон, Белчев заяви: „Аз имам яснота за себе си и това ще го споделя с ръководството след последния мач“.

„Нека да не бързаме с младите момчета. Нека да вървят стъпка по стъпка. Когато всеки от тях е готов, дори да не съм аз, който и да е треньор, ще им се даде шанс“, добави наставникът на ЦСКА.

„Трябва да се представим по най-добрия начин  баража, за да играем в Европа“, заяви Белчев.

„Има още няколко дни, след последния мач ще бъде съобщено дали оставам треньор“, завърши специалистът. /БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон