Род Стюарт никога няма да се пенсионира

79-годишният певец все още изпитва „огромно удоволствие“ от кариерата си, а съпругата му, 53-годишната Пени Ланкастър, призна, че той е „работохолик“, с когото дори тя трудно се справя.

Род заяви пред британското списание "HELLO!": „Не виждам никаква възможност скоро да забавя темпото. С напредването на възрастта искам да правя само неща, които ми доставят голямо удоволствие“.

„Той толкова много обича това, което прави, и никога няма да се пенсионира. Той е работохолик и постоянно е в движение. Трудно ми е да вървя в крак с графика му за упражнения. Той се упражнява три или четири пъти седмично - дори по време на турнето“, добави Пени.

Изпълнителката на хита „Maggie May“ има още шест деца от предишни връзки и макар че е необходимо "много планиране", за да се събере цялото семейство, Род и Пени обичат да ги виждат всички наведнъж - макар че се нуждаят от „дипломация“ и „разбиране“, за да вървят нещата гладко.

„Обичаме да използваме всяка възможност да съберем семейството, децата и внуците заедно. Част от семейството живее в Америка, друга част - в Англия, така че това изисква много планиране, но поне два или три пъти годишно целият клан се събира... Има обичайните семейни възходи и падения. Трябва да използвате много дипломация, да сте търпеливи и разбиращи. В крайна сметка си заслужава, защото изпитваш тази прекрасна връзка, която може да има само едно семейство. В крайна сметка епицентърът на всичко това е Род: той е бащата Род“, сподели Пени. І БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон