Пеевски: ДПС няма да се разцепи, с Доган ще продължим напред

Призовавам президентът да забърза процедурата. Ще отидем и ще върнем мандата, заяви Пеевски.


"Няма ДПС да се разцепи. ДПС ще бъде монолитно и с Доган ще продължим да вървим напред”, заяви председателят на движението Делян Пеевски. Пред журналисти в парламента Пеевски каза, че проруските партии са изпитали прибързана радост, предаде репортер на БГНЕС.

"На никого няма да позволим да цепи, да интригантства, моите различия са към определени хора. Искам регионите да се чуват и който хората не харесват, не искам да е депутат и да се бърка в организациите", категоричен бе Пеевски.

Всички в момента търсят конфликти. ДПС няма да се разцепи и дребни интриганти няма да застрашат нито моята глава, нито на Доган, каза още Пеевски и уточни, че съпредседателят Джевдет Чакъров има определени функции, които са ясно профилирани и “да си ги изпълнява”.

Пеевски подчерта още, че няма да изключва 14 депутати от ДПС, които са гласували против кабинета “Желязков”. "Изключени са само хора, поискани от организацията, няма нито един изключен от мен човек”, добави Пеевски.
 
Относно втория проучвателен мандат, председателят на движението се обърна към Румен Радев:

"Призовавам президентът да забърза процедурата. Ще отидем и ще върнем мандата", каза той.

"Третият мандат също се вижда, че няма да е успешен. БСП и ИТН не могат нищо да направят сами, без нас, ГЕРБ и ПП-ДБ, така че отиваме на избори. Това е огромна грешка, хората искат правителство, за това са ни пратили тук”, добави Делян Пеевски. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон