Осмата част на „Мисия: Невъзможна“ се бави заради неизправност на подводница

Осмата част от поредицата на Том Круз „Мисия: Невъзможна“ е претърпяла ново забавяне - благодарение на неизправност с подводница за 23 млн. паунда. Източници твърдят, че карданът, който се използва за спускане на високата 120 фута конструкция, се е заклещил под тежестта ѝ и е трябвало да бъде ремонтиран. Това е забавило снимките със седмици и е увеличило разходите, съобщи The Mirror.

Феновете с нетърпение очакват следващата глава от историята на тайния агент Итън Хънт. Първоначално премиерата на филма беше насрочена за това лято, но той се забави. Съобщенията сочеха, че ще излезе през май 2025 г. - но това беше преди тази неотдавнашна пречка. По-голямата част от филма е заснета в Обединеното кралство, като голяма част от нея е в студиото Longcross в Съри.

61-годишният Круз доведе "Мисия: Невъзможна", хитов телевизионен сериал от 60-те години на миналия век, на големия екран през 1996 г. Последната част, "Мисия: Невъзможна - Смъртна разплата“, част първа, също с участието на Хейли Атуел, излезе миналото лято и включваше подводница, която е взривена и потъва.

Производството се сблъсква с проблеми, след като започват да добавят арматура и стълбища към празния корпус на подводницата и осъзнават, че конструкцията, която го държи, не може да издържи теглото. Според вътрешни източници ремонтът продължава. | БГНЕС 

Последвайте ни и в google news бутон