Пол Погба: Време е да опитам ново предизвикателство другаде

Погба открито изрази желанието си да си тръгне от Манчестър Юнайтед това лято.

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба открито заяви, че може би ще иска да напусне "червените дяволи" това лято. Френският национал е свързван с трансфер в Реал Мадрид или ПСЖ, както и с евентуално завръщане в Ювентус, като изглежда все по-вероятно той да си тръгне от "Олд Трафорд".

Погба направи най-силния си сезон с Юнайтед, но въпреки това бе обект на критики от страна на феновете, заради непостоянното си представяне и намеците за евентуален изходящ трансфер. На рекламно събитие в Токио халфът за първи път директно призна, че иска да се раздели с английския клуб. "В момента мисля доста и има доста разговори. От три година съм в Манчестър и се справям страхотно, имах добри моменти, имах и някои лоши, както е навсякъде. След последния сезон и всичко, което се случи, това беше най-силният ми сезон, мисля, че е добър момент да опитам ново предизвикателство някъде другаде. Обмислям този вариант", заяви Погба пред журналистите.

По-рано тази седмица спортният директор на Ювентус бе в Лондон, за да се срещне с представители на Манчестър Юнайтед и да говори с тях за евентуално завръщане на Погба в Торино. Все по-усилено се говори, че французинът може да премине и в Реал Мадрид, като според някои източници именно това е първото желание на Погба и той дори е готов да взима по-малка заплата в Кралския клуб, отколкото в Юнайтед.

Погба вкара 24 гола в 92 мача за Манчестър Юнайтед в последните три сезона. /БГНЕС