MonoNeon ще поднесат величествено фънк шоу на A to JazZ

За голямо съжаление KNOWER отменят цялото си юлско турне зарова невероятният MonoNeon ще закрие тринадесетия A to JazZ.

В навечерието на тазгодишното издание на най-големия градски музикален джаз фестивал в София и България – A to JazZ, организаторите правят промени в програмата за последния фестивален ден.

За голямо съжаление KNOWER отменят цялото си юлско турне. Причината е диагностицирането на Луи Кол с тежък двигателен срив и наложителното му влизане за лечение, което ще отнеме поне месец.

„Много съжалявам, но трябва да отменя юлското турне на KNOWER. Току-що бях диагностициран с някакъв вид срив на нервната система на гърба и лекарите ми казаха, че не мога да продължа с работата си за момента. Колкото и да мразя да отменям концерти, не мога да застраша здравето си точно сега. Трябва да си взема този месец почивка, за да се излекувам”, каза Луи Кол специално за публиката на A to JazZ.

Тези новини обаче не трябва да разочароват публиката, защото невероятният MonoNeon ще закрие тринадесетия A to JazZ с величествено фънк шоу. Феноменът на баса ще пристигне заедно с бандата си и ще закрие фестивала с взрив от слапове, груув и много танци.

Шоуто от САЩ е с начален час от 21:30 часа на 7 юли на поляната на Южен парк II. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон