Махершала Али и Скарлет Йохансон може да участват в новия „Джурасик свят“

Неозаглавеният филм на Гарет Едуард от поредицата "Джурасик свят" скоро може да има още звезди в състава си.

Твърди се, че Махершала Ала води преговори да участва заедно със Скарлет Йохансон в следващото продължение на любимия франчайз за динозаври, съобщи IGN.

Али, който е най-известен с работата си по филмите "Зелена книга" и "Лунна светлина", напоследък се занимава малко повече с жанрови филми, като е дал гласа си за "Спайдър-мен: В света на паяците" и "Непобедимите".

Той също така ще изиграе главния герой в "Блейд" на Marvel, за който се съобщава, че се чувства много по-добре, след като почти напусна проекта.

Малко се знае за ролята на Али или за тази на Йохансон, тъй като подробностите за сюжета на филма остават плътно в тайна. Ако договорите им бъдат сключени, двойката ще се присъедини към актьорския състав, който според съобщенията вече включва Мануел Гарсия-Рулфо, Джонатан Бейли и Рупърт Френд.

Новият филм "Джурасик свят" очевидно ще постави началото на нова ера за франчайза, следвайки трилогията "Джурасик свят", която се излъчваше от 2015 до 2022 г. Гарет Едуардс ще режисира новия филм, а сценаристът на оригиналния "Джурасик парк" Дейвид Кьоп ще предостави сценария.

Трилогията "Джурасик свят" беше огромен успех за Universal. Всеки от филмите събра повече от 1 млрд. долара в световен мащаб.  | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон