Кевин Бейкън разказа за неуспешния си опит да бъде „обикновен човек“

Актьорът Кевин Бейкън говори за дългогодишния си статут на силно разпознаваема звезда и как наскоро се е опитал да види как живее обикновения човек.

Коментарите на Бейкън дойдоха в интервю за Vanity Fair.
"Отидох при гримьор на специални ефекти, консултирах се и го помолих да ми направи протезна маскировка", разказа звездата.  
След като се екипирал и станал инкогнито, той отишъл в The Grove - един от най-посещаваните и населени търговски центрове в Лос Анджелис - и с радост открил, че "никой не го е разпознал".
Отначало е бил развълнуван, но скоро това е отшумяло.
"Хората ме подминаваха, не бяха любезни. Никой не каза: "Обичам те. Трябваше да чакам на опашка, за да си купя едно кафе или каквото и да било друго", отбеляза Бейкън.
 "Чувствах се така: "Това е гадно. Искам да се върна към това да бъда известен", добави той. 
Пред Vanity Fair Бейкън сподели, че като актьор никога не се е колебал да играе по-мрачни роли. 
“Никога не съм се притеснявал за това какво ще кажат хората за мен. Работата е да се превърнеш в други хора и да станеш част от някаква история. Не ми е нужно да отидете на кино и да ме обичате. Ако отидете на филм като "MaXXXine" или "Полицаят от Бевърли Хилс" и аз умра, а вие се изправите и се радвате, аз ще кажа: "Чудесно. Това беше моят концерт. Това е, което исках от него", добави звездата. | БГНЕС 

Последвайте ни и в google news бутон