Следващия път, когато препечете хляб, не забравяйте да го съчетаете с някое от тези вкусни предложения!
Тост с печена чушка и пармезан
Колкото по-хрупкава е препечената филийка, толкова по-добре, когато приготвяте тази пикантна вкусотия. Използвайте печени чушки и песто и поръсете с пармезан.
Бъркани яйца върху препечен хляб
Класически вариант за закуска, бърканите яйца върху тост са много по-вкусни, поднесени с бекон на скара и гъби. Добавете стръкче магданоз за украса.
Тост с аншоа и зелени маслини
Преливаща от аромати на Средиземноморието закуска - препечен хляб с аншоа и зелени маслини, който носи солен заряд, особено в комбинация с каперси и магданоз.
Тост с гъби и сирене -
Излъчващ чудесен, мек и земен вкус, тостът с печурки и топено сирене се обогатява, ако се гарнира с розмарин. Изберете основа от традиционен хляб с квас, за да постигнете най-добър резултат.
Тост с авокадо -
Станалият вече почти класически тост с авокадо може да се консумира по всяко време, но е особено апетитна закуска. Използвайте препечена ръжена филийка и я покрийте с нарязано авокадо и рукола. Поръсете с тиквени и сусамови семена, със сол и черен пипер на вкус.
Тост с пилешки гърди
Това е чудесен начин да се насладите на пилешки гърди на скара! Нарежете го на филийка от препечен хляб и добавете запечено сирене фета и печени лучени кръгчета. Добавете щипка розмарин, за да усетите тревист послевкус.
Тост със зеленчуци на скара
Леко препечени филийки хляб с извара и отгоре наредени на филийки зеленчуци на скара - например тиквички или моркови, както и сирене моцарела, поръсено с пресни билки.
Пушени шпроти върху препечен хляб
Здравословна и мазна риба, шпротите са с удобен размер на хапки, което ги прави идеални за тост. Сервирайте с нарязани краставица и червена или жълта чушка и малко майонеза. | БГНЕС