Филмът "Падингтън в Перу" с нов трейлър

Излезе дългоочакваният първи трейлър на "Падингтън в Перу", който дава поглед към най-новото изпълнено с екшън приключение на семейство Браун.

Трейлърът започва с любимото мече Падингтън, което обича мармалад и се подготвя за паспортна снимка в очакване да посети леля Луси в Дома за пенсионирани мечки в Перу. Срещата обаче придобива неочакван обрат, когато Падингтън научава, че леля Луси е тръгнала на мистериозно пътешествие дълбоко в джунглата. Това кара семейство Браун да се впуснат в дръзка мисия, за да я намерят.

Описани като "ваканцията на живота", кадрите разкриват приключение в стил Индиана Джоунс, в което Падингтън и неговите спътници преминават през различни терени със самолет, такси и лодка, което в крайна сметка ги отвежда до гъстите амазонски дъждовни гори. Предизвикателствата, пред които се изправят, изискват изобретателност и смелост, докато се движат из дивата природа на Перу.

Рекламният плакат на филма изобразява Падингтън, който използва чадър като сал и дънер като гребло. Бен Уишоу се превъплъщава в ролята на Падингтън, а Имелда Стаунтън озвучава леля Луси. В актьорския състав се завръщат Хю Боневил, Джули Уолтърс, Мадлен Харис и Самюъл Джослин в ролята на семейство Браун, а Емили Мортимър влиза в ролята на Сали Хоукинс.

В актьорския състав се завръщат и Джим Броудбент в ролята на Самюъл Грубър, новодошлият Антонио Бандерас в ролята на сприхавия капитан на речен кораб Хънтър Кабот, Карла Тус в ролята на дъщеря му Джина и Оливия Колман в ролята на Преподобната майка, която надзирава Дома за пенсионирани мечки.

Филмът е режисиран от Дъгал Уилсън и продуциран от Дейвид Хейман и Роузи Алисън, с изпълнителни продуценти Пол Кинг, Анна Марш, Рон Халпърн, Дан Макрей, Тим Уелспринг, Джефри Клифърд и Наоя Киношита. Сценарият е написан от Марк Бъртън, Джон Фостър и Джеймс Ламонт по разказ на Кинг, Бъртън и Саймън Фарнаби.

"Падингтън в Перу", третата част от поредицата за мечето „Падингтън“, ще дебютира в британските киносалони на 8 ноември 2024 г., а в Съединените щати ще излезе на 17 януари 2025 г. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон