Ел Маестро след провала срещу Пирин: Половината отбор е с температура

"Не знам дали трябва да го кажа, не бяхме подготвени добре физически. Има вирус в съблекалнята, голяма част от футболистите не се чувстваха добре", обяви треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след загубата на своя отбор от Пирин с 1:2 в мач от 29 кръг от efbet Лига.

""Трудно е да се обясни и разбере това, което се случи днес. Имахме достатъчно шансове да не загубим, но изиграхме лош мач в абсолютно всички аспекти. Ментално също не бяхме подготвени добре и не успяхме ментално да бъдем на нивото на предизвикателството днес", продължи специалистът, който беше изпратен от феновете със искане за оставка. Към треньора полетя и бутилка след края на двубоя.

"Класирането не лъже, ще бъде трудно, дистанцията е голяма", заяви той по повод изоставането от лидера Лудогорец..

"Давам всичко от себе си. Опитвам се да си върша работата по най-добрия начин и се старая да не чувам негативното по мой адрес, защото това не помага на никой. Ако има нещо, което може да се каже за ЦСКА е, че винаги може да отвърне и да се върне след такива резултати като днешния. Ние ще дадем всичко от себе си. Ще убием за мача в сряда", завърши специалистът. /БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон