Джордж Р. Р. Мартин намекна за филм или телевизионен сериал за "Elden Ring"

В публикация в блога си авторът на „Игри на тронове“ пише за спечелването на награди и по този начин силно подсказва, че наистина се работа върху адаптация на шедьовъра FromSoftware.

В навечерието на излизането на "Shadow of the Erdtree", Джордж Р. Р. Мартин намекна за филм или телевизионно предаване за играта "Elden Ring".

В публикация в блога си авторът на „Игри на тронове“ пише за спечелването на награди и по този начин силно подсказва, че наистина се работа върху адаптация на шедьовъра FromSoftware.

„О, а относно онези слухове, които може би сте чули за игрален филм или телевизионен сериал, базиран на "Elden Ring"… Нямам какво да кажа“, каза той. „Нито дума, не, нищо, не знам нищо, никога не сте чували и звук от мен, мамо, мамо, мамо. Какъв слух?“

Както Джордж Р. Р. Мартин заяви в публикацията в блога, прочутият фентъзи автор е „изградил света“ за "Elden Ring", докато шефът на FromSoftware Хидетака Миязаки и екипът му са „направили всичко останало“. Сега наистина изглежда, че филм или телевизионен сериал за "Elden Ring" наистина ще има, Джордж Р. Р. Мартин вероятно ще има участие в някакво качество.

Филм за "Elden Ring" често се появяваше като възможност, а феновете размишляваха как може да бъде адаптиран. Самият Миязаки наскоро разкри, че би бил отворен за адаптация на екшън ролевата игра на студиото, продадена в 25 млн. екземпляра през 2022 г., но само ако се появи „много силен партньор“.

„Не виждам никаква причина да отказвам друга интерпретация или адаптация на пръстена на Елден, например филм“ обясни Миязаки в интервю за „Гардиан“. „Но не смятам, че аз или FromSoftware имаме знанията или способността да създадем нещо в друга среда“.

„Така че тук би се намесил един много силен партньор“, продължи Миязаки. „Трябва да изгради, голямо доверие и съгласие за всичко, което се опитваме да постигнем, но със сигурност има интерес“.

Междувременно "Shadow of the Erdtree" се продава чудесно, като само за три дни е продадена в 5 млн. копия. IGN за "Shadow of the Erdtree" получи оценка 10/10. Ние казахме: „Подобно на базовата игра преди нея, "Elden Ring: Shadow of the Erdtree" вдига летвата за DLC разширенията за един играч. То взема всичко, което направи базовата игра такава забележителна ролева игра, свива го в сравнително компактна 20-25-часова кампания и предоставя фантастични нови предизвикателства, които силно ангажираните фенове могат да сдъвчат“. | БГНЕС

 

Последвайте ни и в google news бутон