Денков: След като свали нашите правителства, не виждам Борисов с какви очи ще иска подкрепа

Имаме първи и втори мандат, трябва да се направи всичко възможно те да се реализират.

Обсъдихме как можем да работим заедно с институциите, да се борим срещу корупцията, поговорихме и по тези въпроси с президента. Това заяви Николай Денков след консултациите при президента Радев, предаде репортер на БГНЕС.

Задача на Борисов е да намери подкрепа за това, което предлага. След като свали нашите две правителства, не виждам с какви очи ще иска подкрепа, каза Денков. Какъв жест да върнем, жест с който ни провали 2 правителства, това ли е жестът, попита Денков. Няма какво да се представя Борисов за жертва, той предизвика този хаос, длъжен е да си въведе реда в хаоса, подчерта Денков.

Ръководствата и в трите партии в нашата коалиция сме единни за ситуацията и за следващите ни стъпки, така че опити за интриги нямат основание в момента. Затова сме заедно тука, за да видите, че сме заедно, посочи Денков.

Хората казват, е на кривата ракета космосът й пречи. Борисов получава 7 пъти мандат, да вземе да направи правителство най-после. Ротацията беше провалена от нашите партньори, всичко е ясно, каза Атанас Атанасов от ДБ. Снимките за снайперисти по покрива на Борисов са достоверни, правени са миналата седмица, каза Атанасов. Когато някой не иска да отговори, значи прав сте, но няма да ви отговорим, президентът не ми е казал така, но аз мога да тълкувам какво е казал президентът. Намеквам за заплаха, една от версиите е, че всичко идва отвън, посочи още Атанасов. /БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон