Борисов: Предлагам да прекратим дебата и да ходим да молим за прошка

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов потвърди, че втори и трети мандат няма да подкрепят. 

В трудни ситуации се подкрепихме с ПП-ДБ взаимно и ако е имало ползи, са общи и вредите са общи. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

Николай Денков, няма да ви позволя да ни прикрепяте с ДПС по никакъв начин. Всичко знаем и не е нужно да губим времето и на Негово Светейшество и на президентската двойка и на дипломатите. Имахме нужда от осъзната подкрепа от десетина или колкото трябва депутати от вас, да си понесем цялата отговорност, каза Борисов. Българските избиратели на кого дадоха това право сигурно 20 пъти подред? Общо над 2 млн. са гласували за нас, посочи Борисов. Благодаря за подкрепата на ДПС. Ясно казахме, че втори мандат няма да подкрепим, трети мандат няма да подкрепим също, не е логично партии с по 6-7% да доминират, категоричен е Борисов. Ако дадете третия мандат на господин Костадинов, мисля, че ще имаме правителство, след всичко, което чухме в залата до момента, посочи Борисов.

Извиняваме се, молим на прошка българските граждани, ще се явим пак пред тях. С уважение се отнасям, не обиждам никого, да си пожелаем да се видим след изборите, защото не вярвам и с третия мандат да стане нещо, каза още Борисов. Да прекратим гласуването, да благодарим на служебния кабинет и да отиваме да агитираме, да молим за прошка, каза още Борисов. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон