Борисов: Фандъкова ще бъде кандидат за депутат този път, свърши много работа за София

Не съм говорил с Данчето, но мисля на тези избори да я вкараме на първо място като депутат.

Така бяхме притиснати от псевдопромяната в тези две години, че направо забравихме колко много е направено за София. Днес изживях културен шок - едно от двете платна на Околовръстното е асфалтирано, около километър, и то само едното платно. Другото е оставено за втория мандат! И ние се радваме, че едното платно на старото Околовръстно в посока Овча Купел край Суходол, е асфалтирано! А другото е пълно с дупки, едвам се минава. А като минеш на другата страна по тангентите, които ГЕРБ направи - друга София е това!

Затова смятаме този път Йорданка Фандъкова да бъде кандидат за депутат. Тя свърши огромна работа за София, която - за съжаление, много бързо се забравя.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в район "Подуяне" в София, предаде репортер на БГНЕС. На срещата присъстват Йорданка Фандъкова, лидерът на ГЕРБ-София и бивш кмет на район "Нови Искър" Даниела Райчева, Владислав Горанов, Тома Биков, Антон Хекимян, Мирослав Боршош, бившият председател на СОС Георги Георгиев, и др.

"Днес общински съветници от "Промяната" пият, карат, правят катастрофи, че и отгоре на всичко се заяждат с полицаите", възмути се Борисов.

Последвайте ни и в google news бутон