Бен Афлек опроверга слуховете за развод с Дженифър Лопес

Актьорът Бен Афлек беше забелязан да носи годежния си пръстен на среща с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. В същото време Гарнър насърчава Афлек да "спаси" брака си с Дженифър Лопес на фона на слуховете за развод.

Актьорът отрича, че с Лопес са пред развод. Потвърждение за това е, че той носи пръстена си, дори, когато се среща с бившата си съпруга. Бен и Гарнър имат три деца. Актьорът беше забелязан да носи син костюм и бяла риза, докато пристигаше за събитието по случай завършването на сина им Самюел в Санта Моника, Калифорния, на 12 юни. Афлек показа годежния си пръстен, докато носеше чаша студено кафе в лявата си ръка, съобщи Mirror. 
Режисьорът на "Арго" напоследък е в новините, тъй като според информацията той и Лопес са на ръба на развода. Появиха се съобщения, че двамата са обявили къщата си за продажба и че са длъжни да поемат по различни пътища. 
Започнаха да се носят слухове, че романсът на двойката е на косъм, след като актьорите не бяха виждани заедно на публични места от месеци. Твърди се, че двамата живеят разделени, като режисьорът е наел жилище, което е по-близо до бившата му съпруга и децата му. След това Бен и Джен бяха забелязани заедно на различни събития, включително на училищно тържество на едно от децата на Афлек.
През май вътрешен източник сподели, че Гарнър иска от актьора да направи така, че бракът му с Джей Ло да проработи. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон