Белчев: Гоним второто място, макар че то не отива на клуб като ЦСКА

"Нагласата ни е да гоним второто място, макар че това не отива на клуб като ЦСКА. В този момент обаче това е реалността", обяви треньорът на ЦСКА Стамен Белчев на брифинг преди утрешния двубой срещу хита на сезона Крумовград. "Червените" преследват задължителни три точки, за да изпреварят Черно море. Третият в подреждането ще играе бараж за Лига на конференциите.

"Очакваме оспорван двубой срещу отбор, който не е губил от началото на година, с добър треньор, с футболисти, които имат скорост в атака. Този отбор не трябва въобще да се подценява, това го говорихме през седмицата, трябва да подходим максимално отговорно, за да си свършим работата - победа. Мястото на този отбор в първата шестица не е случайно", похвали съперника Белчев.

"Не може да се каже, че триумфът на Ботев Пловдив обърка нещо, но нашата цел беше Лига Европа. За съжаление няма да се случи. Винаги излизаме за победа, не би трябвало да има промяна в нагласата в мачовете до края на сезона. Всеки футболист е важен, липсата на всеки се отразява на отбора. Фернандо Каранга е важен за отбора, не се оплакваме - ще се оправим с това, което разполагаме", продължи специалистът.

"Юрген Матай е със сериозна контузия. За съжаление той играеше последните мачове на болкоуспокояващи, не му е добро състоянието. Това е положението на този етап. Брадли де Нойер няма контузия, той игра срещу Лудогорец, проблемите там са други - няма да търпя недисциплинирани хора, които не са отдадени на клуба", каза още той.

"Изцяло съм изцяло фокусиран върху първия отбор, ръководството ще реши какво ще бъде моето бъдеще, не се притеснявам изобщо. Гледам утре да си свършим работата", категоричен е Белчев.

"Единствено от втория отбор работа може да свърши Георги Чорбаджийски, той може да отговори на този етап на динамиката и нивото, което има ЦСКА. Не мисля изобщо за друго, освен за моята работа, която ни предстои тук. Слуховете, че съм вариант за треньор на Крумовград? Ако клубът няма да разчита на мен, все някъде трябва да работя - никой отбор не подценявам, още по-малко Крумовград. Със сигурност коментираме всички наши футболисти, както и отдадените под наем. На повечето от тях ще им дадем шанс да покажат, че са израснали, но имайте малко търпение", завърши треньорът на ЦСКА. /БГНЕС

 

Последвайте ни и в google news бутон