Бащата на Меган Маркъл: Внуците ми ще се обидят на родителите си

Бащата на Меган Маркъл Томас никога не се е срещал с внуците си, но смята, че те не се възпитават както трябва.

Пред „Дейли мейл“ 79-годишният Томас Маркъл изнедоволства, че 5-годишният принц Арчи и 3-годишната принцеса Лилибет не са имали право да общуват с братовчедите си в кралското семейство. Той също така каза, че 10-годишният принц Джордж, 9-годишната Шарлот и 6-годишният Луис "изглеждат като фантастични деца".

Бащата на Меган Маркъл вярва, че внуците му имат пълното право да участват в събития като Trooping the Color заради техния произход. "Те са на тази възраст, в която започват да задават въпроси, като всички деца. Чудя се как ще се чувстват Арчи и Лилибет след няколко години, когато осъзнаят колко много са пропуснали." Томас Маркъл вярва, че внуците му скоро ще имат много въпроси към родителите си: „Основният е защо се отнасят толкова зле не само с мен, но и с кралското семейство и краля?“

Според него той и британският монарх са „в една лодка“, тъй като той също изпитва здравословни проблеми: крал Чарлз III в момента се бори с рак.

42-годишната Меган не е поддържала връзка с баща си от много години. Томас, от друга страна, никога не е срещал 39-годишния Хари и многократно ги е ругал в интервюта. Двойката поддържа близки отношения с майката на бившата актриса Дория Рагланд.

Отношенията им с кралското семейство са обтегнати, откакто напуснаха Англия през 2020 г. и се отказаха от кралските си задължения. В същото време животът на двойката едва ли се развива така, както са планирали. Носят се слухове, че холивудските им приятели са започнали да ги отбягват, а компанията Spotify, с която са работили, е прекъснала сътрудничеството си заради скандала. Говорител на компанията нарече Меган и Хари „мързеливи“ и „измамници“ и каза, че Меган е фалшифицирала подкаст интервюто. Наскоро обаче Меган Маркъл бе забелязана в един от парковете в Лос Анджелис, докато снимаше видео. В мрежата се предположи, че тя има нов рекламен договор. І БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон