Ъшър, Тайла и Виктория Моне имаха голяма вечер на наградите BET 2024

Ъшър получи наградата за цялостно творчество и бе удостоен с епичен трибют на наградите BET 2024.

Хитмейкърът на "Yeah!" получи наградата си от продуцентското дуо Baby Face и L.A. Reid, които са съоснователи на лейбъла LaFace Records, подписал договор с изпълнителя, когато той е бил тийнейджър.

Речта на R'n'B иконата беше частично цензурирана, тъй като той беше обзет от емоции.

Той започна: "Очевидно тази вечер е празник на много неща, които могат да бъдат признати за тази награда за житейски постижения, която идва. Наистина съм щастлив, че все още съм част от борбата."

45-годишният певец, който беше коронясан и за най-добър мъжки R'n'B поп изпълнител, продължи да отдава почит на всички бащи, които "са генерали" и осигуряват на синовете си "мотивацията" да бъдат "нашите бъдещи чернокожи лидери".

Бащата на четири деца добави в речта си: "Бащите, които тази вечер са у дома или в тази зала, искам да се изправят. Твърде често стигаме до този момент, в който можем да кажем на нашите майки: "Виж, мамо, успях". Нямаме възможност да кажем достатъчно: "Татко, аз се справих". Така че моята реч е за всички мъже, които са генерали на своите синове и мотивация за нашите бъдещи чернокожи лидери, млади мъже. Много ви благодаря, момчета, за тази чест."

Ъшър спомена и бившата си съпруга Тамика Фостър, като настоя, че "обръща нова страница".

Той каза: "Опитвам се, Тамика."

В един момент той се пошегува: "Тази награда за житейски постижения, не знам, човече, рано ли е да я получа? Защото аз все още тичам и стрелям, както когато бях на осем години".

За да отдадат почит на шоуто, Чайлдиш Гамбино, Кики Палмър, Коко Джоунс, Клоуи Бейли, Тинаше, Латто,и други излязоха на сцената, за да изпълнят негови класики.

Продуцентите Джими Джем и Тери Луис също отдадоха почит на изпълнителя на "Love In This Club".

Кики Палмър изпълни "You Make Me Wanna", за радост на крещящия Ъшър, Коко Джоунс направи "There Goes My Baby", Клои Бейли развълнува с изпълнението си на "Good Kisser", а Тейана Тейлър и Виктория Моне заковаха дуета си на "Bad Girl", който Ъшър направи с Бионсе.

Лато завърши концерта, като замени Лудакрис в стиха му на "Yeah!".

Рап титанът Megan Thee Stallion заслепи, когато откри шоуто с енергично изпълнение на 'BOA' и 'Where Them Girls At'.

Както се очакваше, Уил Смит дебютира с новия си сингъл "You Can Make It", като към него се присъединиха госпъл иконата Кърк Франклин и хорът на Sunday Service.

Албумът на Killer Mike "Michael" беше обявен за албум на годината.

Виктория Моне спечели първата си награда BET, наградата BETHer, за "On My Mama",

Присъединена от майка си, тя каза: "Това е наистина невероятно. За мен е такава чест да получа тази награда, особено наградата "BET Her", защото се гордея, че съм чернокожа жена; това е дамата, на която посветих тази песен. Това е моята майка."

Тя също така спечели наградата за видеоклип на годината.

Изпълнителката на хита 'Water' Тайла беше коронована за нова изпълнителка и най-добра международна изпълнителка.

Лорин Хил закри баша с поредица от скъпоценни камъни в кариерата си.

Тараджи П. Хенсън беше водеща на звездната церемония в театър "Павлин" в Лос Анджелис в неделя вечер (30.06.24). | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон