Зверев: Карлос, ти си вече част от „Залата на славата“, а си само на 21 години

Германецът загуби и втория си финал в турнирите от Големия шлем.

Карлос, ти си вече част от „Залата на славата“, а си само на 21 години. Това каза Александър Зверев след финала на Ролан Гарос при мъжете. Германецът игра силно и водеше с 2-1 сета, но в крайна сметка отстъпи с 3-6, 6-2, 7-5, 1-6, 2-6 за 4 часа и 20 минути игра.

„Поздравления, Карлос – трети финал, трета титла, на тази възраст, на три различни турнира. Ти вече си част от „Залата на славата“, а си само на 21 години. Сигурен съм, че това няма да е последният ти успех тук. Бих искал да кажа нещо различно, но чудесна работа на твоя екип, може би не в моемнта, но съм много щастлив от това, което сте постигнали дотук. Разбира се, благодаря и на моя екип, не само за последните две седмици, но за всичко, което са направили за мен. Днес не беше достатъчно, но се надявам, че ще имам друг шанс да се боря за титлата“, започна германецът и добави:

„Искам да благодаря на всички организатори – Амели Моресмо, един от най-добрите турнирни директори. Знам, че правите всичко възможно за нас, ние го оценяваме, бъдете сигурни в това. Разбира се и на публиката – специални благодарности, бяхте невероятни в последните две седмици. Атмосферата беше изключителна. Ще се завърна догодина“, завърши Зверев. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон