Запис за кеш, ПП-ДБ искат реакция от службите

Запис с участието на главните фигури от „Продължаваме промяната“ – Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков, върви от неделя в интернет пространството.

От ПП също го публикуваха, обясниха го с финансиране на предизборната кампания или незаконно подслушване от политически опоненти.

Първи записа публикува сайтът afera.bg на 20 май и непосредствено след това последва пост в официалната Фейсбук страница на партията. Медията продължава с нова публикация от днес – 21 май по темата и обещава поредица скандални записи.

В същото време от ПП, отново чрез социалната мрежа, заявиха, че разпространените записи са „кална кампания“ срещу партията.

„Вместо с политически аргументи, кампанията се води с манипулирани записи и внушения през съмнителни медии. Такава лъжа и внушение е употребата на имена, които отдавна служат за компрометиране при всяка ситуация. В записите със съмнително качество се чуват накъсани фрази и изрази, удобно подбрани за създаване на определени внушения. Показателно, че въпросните записи се разпространяват повече от година след събитията, за които се твърди, че са записани“, казват от партията. /БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон