Варна сред най-достъпните плажни дестинации в света

Варна е призната за една от най-достъпните плажни дестинации за живеене, според туристическия уебсайт Travel and Leisure.

Този средно голям град на брега на Черно море предлага комбинация от живописни плажове, културни забележителности и достъпни цени. С обзаведени апартаменти с две спални, струващи около 655 долара на месец, Варна се отличава с достъпния си живот.

Travel and Leisure изтъква уникалното съчетание на "домашното с работата, глобалното с местното", което прави Варна идеален избор за пенсионери и дигитални номади, търсещи достъпен крайбрежен начин на живот.

Други достъпни плажни дестинации в списъка са Джордж Таун в Малайзия и Пуерто Морелос в Мексико, всяка от които предлага уникален чар и рентабилен живот. Джордж Таун се отличава с архитектурата си и живото улично изкуство, а Пуерто Морелос предлага спокоен карибски начин на живот.

Тези дестинации гарантират, че животът на брега на морето е достъпен, без да се жертват удоволствията от местната култура, хранене и развлечения, пише още Travel and Leisure. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон