Стипич: Брадли де Нойер не е футболист за ЦСКА, чакаме нови

"Брадли де Нойер показа, че не е футболист с профила за ЦСКА. Позитивен е, засмян, пуска шеги, но в момента мога да му пожелая успех в бъдещата кариера", обяви треньорът на ЦСКА Томислав Стипич след третата поредна победа на тима в контролите. "Червените" надигравайки с 2:1 Политехника (Яш) в Банско.

"Няма как да не бъда доволен, но ни чака много работа, защото видяхте, че и първото, и второто полувреме бяхме уморени, което се отрази на нашата игра. Доволен съм на фона на интензивната подготовка. Целта е с всяка следваща среща да сме по-добри", продължи той.

"Като чета това, което пише в българските медии, виждам какво е желанието им, а и на феновете. Мога да кажа, че сте близо. Ще видим какво ще се случи в близките дни", каза Стипич на въпрос кои ще са новите попълнения на тима.

Той все още не е взел решение кой ще е капитан на тима.

При успеха с 2:0 над Беласица капитан беше Джонатан Линдсет, а сред титулярите беше и Марселино Кареасо. В проверката срещу Крумовград (2:0) лентата носеше южноамериканският флангови нападател, а норвежецът също беше в стартовия състав.

Явно Стипич още не е решил на кого от двамата ще бъде поверена ролята на наследник на Юрген Матай, който през последните три сезона беше капитан на ЦСКА.

Заместник на нидерландеца, който напусна след изтичането на договора си, беше Амос Юга, пропуснал първите две проверки на „армейците“. Националът на ЦАР обаче не е приеман от феновете, които със сигурност няма да са доволни, ако Юга стана титулярен капитан.

Опции пред Томислав Стипич са вратарят Густаво Бусато, който е най-постоянният футболист на ЦСКА, както и централният защитник Християн Петров, който е капитан на младежкия национален отбор.

Последвайте ни и в google news бутон