Станислав Генчев: На прав път сме

"Сините" направиха нулево равенство с Черно море в контрола.

“Доволен съм от старанието и желанието на отбора. Подобрението, което искаме да виждаме във всеки един мач, го видях. Особено във фаза защита, високата преса, там, където имах забележки предния път", заяви треньорът на Левски Станислав Генчев след нулевото равенство с Черно море в контролна среща в Правец.

"Създадохме голови положения, но не успяхме да вкараме, така че трябва да наблегнем на някои детайли. Като цяло движението на футболистите в атака е добро. Просто трябва да изгладим някои детайли като последното подаване, за да сме по-прецизни и да отбелязваме повече попадения“, каза още Генчев.

„Черно море е един от отборите, които играят най-стабилно в защита, имат доста добър треньор, знаят какво трябва да правят на терена, а ние създадохме доста положения. Нашата игра в защита пък бе доста по-добра, което е радващо. Всичко това означава, че сме на прав път, щом има подобрение в играта ни. Със сигурност ще търсим още по-добро и резултатно представяне в следващата контрола. Всеки един футболист тук е наш играч и получава шанс за изява без значение от възрастта, дали е млад или стар. Щом са тук са показали умения и заслужили мястото си на терена“, допълни треньорът на "сините". | БГНЕС

 

Последвайте ни и в google news бутон