Спалети: Ще мислим толкова, колкото е нужно, за да вземем правилните решения за Евро 2024

Италия направи нулево равенство с Турция в Болоня преди старта на защитата на титлата в Германия.

Ще мислим толкова, колкото е нужно, за да вземем правилните решения за Евро 2024. Това заяви селекционерът на Италия Лучано Спалети след нулевото равенство между Италия и Турция в Болоня. „Скуадрата“ не впечатли с изявите си малко преди старта на Европейското първенство в Германия, където тимът ще защитава титлата си и попадна в група с Испания, Хърватия и Албания.

„Не бяхме невероятни, но отборът опита да натисне и да атакува. Въпреки това, това бе класическият мач, който трябва да изиграеш, за да вкараш нещата в правия път. Ще мислим толкова, колкото е нужно, за да вземем правилните решения за Евор 2024“, каза Спалети за RAI след края на контролата.

Италианците се изправят срещу Босна и Херцеговина в последна проверка, преди да открият кампанията си на Европейското двубой от група В срещу Албания на 15 юни.

Междувременно турският национален отбор, воден от бившия нападател на „Скуадрата“ Винченцо Монтела, играе контрола с Полша в понеделник. Тимът започва участието си на Евро 2024 в група F с мач срещу Грузия в Дортмунд на 18 юни, а освен това ще се изправи и срещу Португалия и Чехия. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон