Борисов: ПП-ДБ посяха такъв вятър, че бурята няма да ги отмине

Следващият парламент може да бъде много по-различен, заяви пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на БГНЕС.


Към днешна дата, това, което направиха (ПП-ДБ – бел. ред.) носи невъзможност за стабилно управление, заяви още Борисов. "Там, където плюем, не лижем след това", каза още Борисов и предупреди, че когато някой си прави предизборна кампания на негов гръб, после много хлъзга. "Много народ се покатериха на него, но много паднаха", уточни той.

По-време на преговорите Росен Желязков беше универсалната фигурна, включително и за премиер. ПП-ДБ направиха така, че да се смразим още повече, заяви Борисов и отново предрече, че може още 5 служебни правителства да се изредят.

Вчера те посяха такъв вятър, че бурята няма да ги отмине. Абсолютно всичко е загубено във взаимоотношенията след вчера, категоричен е лидерът на ГЕРБ по отношение на доскорошните си партньори.

Според мен заявката на Ваня Григорова, след нещата, които направи в София, следващият парламент може да е доста различен, защото тя е реалният победител за кмет на София, коментира лидерът на ГЕРБ.

Законът за хазарта ще го променим, каза още Борисов, след като депутатите вкараха извънредна точка в днешния си дневен ред. Вносители са ГЕРБ-СДС и ДПС. /БГНЕС