Наоми Кембъл иска децата ѝ да имат като нейното детство

Наоми Кембъл се надява да отгледа децата си в Лондон. 54-годишният супермодел има тригодишна дъщеря и 12-месечен син, които са родени от сурогатна майка. Кембъл заяви, че иска децата ѝ да имат детство подобно на нейното.

"Обичам Лондон и искам децата ми да се образоват тук. Обичах да ходя на училище в Лондон и бих искала децата ми да тръгнат по моите стъпки. Харесвам английската образователна система, абсолютно. Не ми харесва американската версия на английската образователна система", каза тя пред вестник Evening Standard. 
Наоми се старае да не оставя децата си за дълъг период от време и обича непредсказуемостта на родителите.
"Майчинството е толкова забавно. Просто не знаеш какво ще се случи във всеки един момент. Чувствам се така, сякаш изживявам детството си. Просто мразя да напускам дома. В наши дни, когато пътувам, се опитвам да не превишавам 48 часа, тъй като това е твърде смущаващо", заяви Кембъл. 
Момиченцето на Наоми вече е наследило любовта ѝ към танците, макар че моделът признава, че не ходи на уроци толкова често, колкото би искала.
"Не знам дали съм звезда, но определено исках да се занимавам с театър или изкуство, тъй като обичах да танцувам. Винаги, когато съм в Лондон, казвам, че искам да ходя на уроци. Но никога не намирам време. Няма нищо, което да мирише като балетна зала - подът, барът - това е свободата на изразяване на танца, която толкова много обичам. Дъщеря ми също обича да танцува", разказа моделът. | БГНЕС 

Последвайте ни и в google news бутон