Майли Сайръс разкри за притеснението преди изпълнения

Сайръс разказва, че преди да излезе на сцената, е крещяла „Аз съм свободна!“, за да се справи с нервите си.

Майли Сайръс обсъди страха си от изпълнения в скорошно интервю. Тя сподели, че песента ѝ „Flowers“ има за цел да възхвалява смелостта, тъй като сега тя се представя със страх. Този страх се е развил по време на затварянето на COVID-19, където тя прекарва две години в изолация, виждайки много малко хора. Преходът към изпълнения за милиони, като тези на наградите „Грами“, е бил значителен шок за нея.

Сайръс разказва, че преди да излезе на сцената, е крещяла „Аз съм свободна!“, за да се справи с нервите си. Тя контрастира с по-младата си същност, която се е представяла с по-безгрижно отношение, като казва: „Не ми пука какво мислят хората. Аз просто съм себе си."

Майли Сайръс и Доли Партън са си сътрудничили и са изпълнявали заедно многократно, но връзката им е много по-дълбока. Партън е кръстница на Сайръс и приема тази роля много сериозно.

Сайръс описва Партън като нещо като майка за нея, припомняйки си трогателния факс, който е получила от Партън преди два дни на майката. В съобщението Партън изразява дълбоката си любов към Сайръс, което трогва Сайръс емоционално. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон