Марго Роби и съпругът ѝ прекарват "по 24 часа на ден заедно"

Филмовият продуцент разказа за брака си със звездата от "Барби".

Той разкри, че връзката им е напълно "безпроблемна" и не прекарват и миг разделени, тъй като заедно управляват филмова продуцентска компания, а наскоро създадоха и собствена марка джин Papa Salt.

Той сподели пред вестник "Таймс", че прекарват "24 часа на ден заедно", а на въпроса за съчетаването на личния и професионалния им живот добави: "Това е безпроблемно. Не правим разделение между професионалния и личния си живот. Всичко се превърна в едно нещо."

Заедно 34-годишната Марго и Том са продуцирали филми, сред които наградените с "Оскар" "Аз, Тоня" и "Обещаваща млада жена", както и блокбъстъра от 2023 г. "Барби", всички под LuckyChap Entertainment.

На въпроса дали двойката има спорове, Том отговори, че единственият момент, в който се скарват, е заради любимите им бисквити с шоколад. Той каза: "Аз се чувствам като почетен австралиец, а Марго - като почетна британка. Спорим само дали Тим Тамс или Пингвините са по-добри".

Марго допълни, че двойката има две общи страсти и работи по тях заедно, като добави: "Нашите страсти са филмите и напитките. И сега сме отбелязали и двете."

Двойката се запознава в Белгия през 2013 г., когато работят заедно по военната драма "Suite Française", а три години по-късно, през 2016 г., сключват брак.

Актрисата и преди е признавала, че се чувства щастлива, че има "нормален" съпруг, който е щастлив от живота зад камерата.

Тя сподели пред "E! News": "Аз съм голяма късметлийка. "На него му харесва да е зад камерата, не се смущава от нищо от тези неща, той просто е най-добрият. Толкова ни е забавно заедно. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон