Манията по BTS връхлита Сеул

За членовете на BTS ARMY, както е известна фенската база на к-поп феномена, моментът не би могъл да бъде по-щастлив.

Само 24 часа след като Джин, най-възрастният член на най-голямата момчешка банда в света, се уволни от военна служба, южнокорейската столица беше завладяна от фенове на BTS. Десетки хиляди хора се наредиха на опашка, за да се присъединят към годишното парти на групата.
BTS FESTA миналата година събра 400 000 фенове.
Очаква се тазгодишното събитие, което ще се проведе в обширен спортен комплекс в южната част на Сеул, да надмине рекорда. Джин ще раздава безплатни прегръдки на избрана група от 1000 късметлии, спечелили томбола в "прегръдков маратон".
Опашките днес се простират до три километра около залата на FESTA, а феновете се появиха още в 7:00 ч. сутринта, за да се уверят, че ще могат да се сдобият с желаните стоки на групата и безплатни фотокартички на своите идоли.
От 2022 г. насам BTS е в самоналожена "пауза", като всичките седем членове са призовани последователно на военна служба. 
Поради "ядреното" напрежение между Северна и Южна Корея всички мъже в Юга под 30 години да се запишат на служба.
След уволнението си Джин заяви в южнокорейското приложение Weverse, че "прегръдката" е негова идея и че "първоначално е искал да прегърне 3000 фенове", но е трябвало да се съгласи на по-малък брой поради съображения за безопасност. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон