Интензивен трафик на изходите към Румъния, "Калотина" е в ремонт

Интензивен е трафикът на ГКПП "Кардам" на изход за товарни автомобили към Римъния, както и на изход за леки автомобили на ГКПП "Русе" тази сутрин.

В русенската дирекция на Гранична полиция е получена информация от румънските гранични власти, че се ограничава преминаването на товарни МПС над 7,5 тона през съвместния българо-румънски граничен пункт ГКПП „Дуранкулак“/ГКПП „Вама Веке“ в събота - 22 юни от 16.00 до 20.00 часа, както и на 23 и 24 юни - неделя и понеделник от 6.00 до 22.00 часа.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове "Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Също нормал;ен е графикът и на границата със Сърбия. На ГКПП "Калотина" обаче се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства.

На границите с Република Северна Македония и с Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон