Fibank: Не се продаваме

За всяка минала и бъдеща промяна в структурата на собствеността на Fibank българската общественост е научавала и ще продължи да научава единствено и само чрез официалните ни канали за комуникация.

Първа инвестиционна банка (Fibank) не коментира пазарни слухове, но предвид потенциалното значение на публикувана в „Капитал“ непотвърдена информация, базирана на неофициални източници и в противоречие с добрите журналистически стандарти, уведомяваме обществеността, че в Банката не е стартирана и не се провежда процедура по т.нар. дю дилиджънс, която процедура е стандартен елемент при покупко-продажбата на структуроопределящ за българската икономика актив.

Това заявяват от финансовата институция в позиция, изпратена до медиите.

„За над 30-годишната си история на българския пазар Fibank се утвърди като най-голямата и авторитетна банка с български капитал. В това си качество тя винаги е представлявала интерес за български и чуждестранни инвеститори. За всяка минала и бъдеща промяна в структурата на собствеността на Банката българската общественост е научавала и ще продължи да научава единствено и само чрез официалните ни канали за комуникация“, се казва в съобщението. /БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон