Елтън Джон пикае в бутилка, защото няма обществена тоалетна

77-годишната поп легенда, който има синове Закари, на 13 години, и 11-годишния Илайджа със съпруга си Дейвид Фърниш, бил в Sugarkikz в Ница със синовете си и бодигард, когато почувствал, че природата го зове, но тъй като нямало обществена тоалетна, се твърди, че вместо това уринирал в пластмасовия контейнер.

Собственикът на Sugarkikz Райън Сукар обясни пред TMZ, че изпълнителят на хита „Goodbye Yellow Brick Road“ „се обърнал към охраната си и поискал бутилка“, след като научил, че няма тоалетна, и „направил няколко крачки встрани от другите купувачи и започнал да пикае в нея“.

Според изданието Елтън „изпикал малко по пода и помолил охраната си за кърпа, за да почисти бъркотията“, но собственикът на магазина останал „шокиран и разочарован“ от поведението му.

Сукар заяви пред изданието, че „нямал представа“ кой е певецът на „Candle in the Wind“, когато пристигнал в магазина му за обувки - който работи от три години - и трябвало да направи бързо търсене в Google на място, за да разбере.

Когато бизнесменът попитал Елтън с какво си изкарва прехраната, легендата на „Рокетмен“ - чието истинско име е Рег Дуайт - просто отговорил: „Аз съм Елтън Джон“.

В крайна сметка Елтън купил два чифта обувки за синовете си и позирал за снимки в магазина, една от които е получена от TMZ.

През 2023 г. Елтън завърши турнето си „Farewell Yellow Brick Road“ с концерт в Гластънбъри и се оттегли във Франция, но въпреки че заяви, че никога повече няма да прави турнета, той настоява, че това не означава пълен край на изпълненията на живо. І БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон