Еди Мърфи използва житейския си опит в „Полицаят от Бевърли Хилс“

Холивудската звезда Еди Мърфи използва житейския си опит, за да изиграе Аксел Фоли в „Полицаят от Бевърли Хилс: Аксел Ф“.

63-годишният актьор се превъплъщава отново в ролята на детектива за първи път от 30 години насам в четвъртия филм от екшън франчайза и обясни, че зрителите могат да очакват по-зряла страна на героя в този филм.

„Въпреки че това е продължение, аз вече не съм онзи 22-годишен младеж и съм имал съвсем друг живот, така че мога да действам така. Аксел на 22 години и Аксел на 63? Той е съвсем различен човек с промените, които е направил в живота си, и с отношенията си с дъщеря си Джейн“, сподели Еди, цитиран от вестник „Дейли Стар“.

Актьорът обясни, че е било лесно да се върне в образа си в новия филм и смята, че лентата ще се хареса на тези, които са обичали старите филми за „Полицаят от Бевърли Хилс“.

„Не гледам на това като на "О, аз го преживявам отново и трябва да се върна в него. Вече съм играл героя няколко пъти, така че го познавам“, каза Еди Мърфи и добави:

„Аксел вече не е дете, не е за първи път в Бевърли Хилс. В този момент той е бил там много пъти, има приятели там и е видял лудите неща, които има в града. Той не е изненадан“. І БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон