Диета пилешки крилца или как Ед Шийрън напълня

Ед Шийрън е напълнял, след като е ял "пилешки крилца в продължение на година и половина".

33-годишната попзвезда разкри, че нездравословният му хранителен режим го е накарал да натрупа килограми, докато е бил на турне в САЩ.
По време на участието си в подкаста "Session 24" Ед обясни: "В Америка си мислех, че никакви въглехидрати означава никакъв хляб и никакви пържени картофи".
Бях си казал: "Мога да ям пилешки крилца" и година и половина ядох само пилешки крилца. И качих четири килограма."
В крайна сметка Ед решава да отслабне и оттогава успява да поддържа здравословно тегло.
Той каза: "Склонен съм да качвам много килограми и това, което открих, че работи за мен, е просто да ходя редовно на фитнес и да се опитвам да намалявам порциите си“.
Междувременно по-рано Ед призна пред US Weekly, че се е почувствал неудобно, когато е бил помолен да си свали ризата за музикалния клип "Shape of You".
Попзвездата влезе в добра форма, докато снимаше клипа към сингъла си от 2017 г. - но Ед все още не се чувстваше съвсем комфортно от идеята.
"Начинът ми на живот се промени. Осъзнах, че трябва да започна да правя упражнения, не непременно за да бъда мускулест, а за да имам здраво сърце. Като се упражняваш и нямаш такъв див начин на живот, в крайна сметка ставаш здрав човек“, разказа музикантът.
"Да си сваля ризата във видеото обаче не беше моя идея. Тя беше на режисьора и се случи в последния момент. Не ми беше много комфортно, но той го освети по такъв начин, че в крайна сметка изглеждаше доста готино", добави той. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон