Денков: Гласувах България да се управлява от можещи и знаещи хора, а не от бандити

Гласувах за това България да бъде управлявана от можещи и знаещи хора, а не от бандити, които крадат от нашето бъдеще като си купуват гласове и правят партийни назначения на всички ключови позиции по всички ведомства. На този кръстопът се намираме днес и аз избирам първото, заяви акад. Николай Денков от „Продължаваме промяната“, предаде БГНЕС. Това, че всеки сам си преценява е най-големият проблем, заяви Денков.

Трябва да видим резултатите и тогава можем да говорим за бъдещо правителство, но компромиси по отношение на принципите си няма да правим, беше категоричен акад. Денков по отношение на възможността за коалиция с ГЕРБ и ДПС. Много по-бързо наваксваме към Европа и все повече хора избират да се върнат в България, каза още той. Три пъти по-бързо нарастваме спрямо средно европейското ниво, а доходите се увеличиха с 20%, отбеляза Денков.

Той призова младите да гласуват, защото се решава именно тяхното бъдеще. Излезте и гласувайте, за да зависи от вас, а не някой друг да решава вместо вас. /БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон