Борисов: И аз мечтая за България, в която няма кешови потоци

Гласувах да не ви вземат по левче от всеки дизел и бензин, да не плащате по 30% на посредници, контрабандата да не продължава да се вихри, да не се дава възможност на Нинова и Асен Василев да вървят по кешовите потоци.

Формулата на кешовите потоци е ПП-ДБ, Възраждане и БСП, след като Асен Василев казва, че вървят тези потоци към Нинова. Аз мечтая за България, в която няма кешови потоци. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

Гласувах да се спре този кеш в последните 4 г., да започнем да изпълняваме обещанията си, че ще продължи „Хемус“, „Струма“, Търново-Русе, това очакват хората. Разбира се нещо стабилно, за да може България да се върне на мястото, където е била и да се чуе и нейният глас, категоричен е Борисов.

Изключително важни са евроизборите, в следващия месец стабилните държави ще имат глас и ще имат възможност да участват за ЕП, Европейски съвет, външен министър, грозно е служебен премиер да отиде и да участва, защото той няма подкрепа, който и да е той.

Важно е днес българите да гласуват, да има легитимност. От заклинанията от сутринта стана ясно, че ние можем само с ДПС, ПП-ДБ могат само с Възраждане и БСП, Възраждане казват или ние или никой, така че математика в случая няма, посочи Борисов. Резултатите от изборите имат значение, съгласен съм с Христо Иванов. Докато не излезе крайният резултат на ЦИК ГЕРБ няма да дава изявления, каза Борисов. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон